Herfst Halloween Swap 2010

Voor de maand oktober hebben we een Herfst Halloween Swap gedaan. Ontzettend leuk om te doen. De keuze was vrij of je maakte 3 ATC’s of een kaart onderwerp herfst of halloween. Wat je terug krijgt is een verrassing het kan heel goed zijn dat je een kaart instuurt en ATC’s terug krijgt. Een swap is leuk omdat je dan een onderwerp krijgt waar mee je een creatie maakt.

Mariejan van ’t Hart
Mijn inzending is Halloween. Dat vind ik zelf erg leuk omdat je dan stempels gebruikt die je niet zo vaak gebruikt. Ik heb drie dezelfde ATC’s gemaakt. De stempel is van Penny Black, beware of dog. De achtergrond is geembossed met de spinnenweb mal van Cuttlebug.
De tekst Halloween is een deel van een stempel. De stempels zijn ingekleurd met potlood en daarna met reukloze terpentine bewerkt. Het spinnenweb heb ik bewerkt met metallic rub ons. Daarna de stempels ook heel licht zodat er een licht glimmend effect ontstaat. Het lijkt heel eenvoudig en is ook niet moeilijk maar heeft me toch genoeg tijd gekost. Voor dat je een idee hebt, weet wat je uiteindelijk gaat maken en wat je gaat gebruiken. Ben je zo een paar uur verder.


Riet (Harakini)
Riet heeft gekozen voor het maken van een kaart met ATC en een losse ATC. Ze zien er prachtig uit. Er behoort ook nog een mooie bijpassende envelop bij. Die is helaas niet gescand. De spinnenweb stempel is van Inkadinkado. Het is een echte Donkere Nacht de vleermuis stempel brengt ook mooi diepte in kaart. 

Lea Knapen
Deze mooie herfstkaart is gemaakt door Lea. Hoe langer je er naar kijkt des te meer je ziet. Ze heeft er ook nog een ATC in de zelfde stijl erbij gemaakt. Een mooie herfst sfeer. Met echte herfts kleuren.
Corrie Schouten
Een kaart met een combi van herfst en Halloween. Een soort 4 luik in moo stijl. Met een beetje Bob Ros (de paddenstoel) De ATC heeft de zelfde stijl. Het is gestempeld op glanspapier, dat geeft ook altijd weer een mooi effect.Mark Sloof
Mark heeft gekozen voor het maken van drie verschillende ATC’s met een Halloween thema. Drie verschillende die toch ook weer een beetje overeenkomst hebben. Leuk zijn de stukjes tekst op twee van de drie. Je bent altijd geneigd om te proberen het te lezen. De embellishments doen het ook goed op deze ATC’s en passen perfect bij Halloween. Mooi dat je zo weer de dingen bij elkaar vindt. Ze zijn prachtig van kleur en heel mooi gemaakt.
Monique Ernst
Drie echt verschillende ATC’s met perfecte Halloween thema’s. De kleuren zijn ook heel mooi gekozen en ze hebben alle drie iets heel bijzonders. Er zijn verschillende technieken gebruikt waardoor je mooie effecten krijgt. Heel mooi bedacht en gedaan.


3 reacties:

Riet zei

Ja, het was een fantastische swap. erg leuk om aan mee te doen.

Ineke Boerman zei

Fantastisch idee, ik heb genoten van de kunstwerkjes die er nu al op staan. Liefs Ineke

Anoniem zei

Je blog is mooi geworden,
En ze staan er allemaal heel mooi op.
Groetjes Corrie

Een reactie posten

Leuk dat je ons een bezoek hebt gebracht. Dank je wel voor je reactie super leuk!